رئیس دانشگاه آزاد زابل: دانشجویان مراقب جریان‌های برنامه‌ریزی‌شده خارجی باشند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل گفت: «دانشجویان افسران جنگ نرم و در خط مقدم تهاجم فرهنگی علیه جمهوری اسلامی ایران هستند و باید مراقب جریان‌های برنامه‌ریزی‌شده خارجی باشند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، محمد عمرانی ظهر امروز در جلسه توجیهی دانشجویان جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل اظهار کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت نیروی انسانی متخصص و معرفی به جامعه نقشی اساسی ایفا کرده است.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل: دانشجویان در خط مقدم مبارزه با استکبار هستند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل گفت: «دانشجویان به دلیل روحیه انقلابی و انگیزه جوانی در خط مقدم و پرچمدار مبارزه با استکبار جهانی هستند.»

محمد عمرانی در حاشیه حضور دانشجویان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در زابل درباره این روز اظهار کرد: «۱۳ آبان نماد روحیه مخالفت با دخالت بیگانه در امور داخلی جمهوری اسلامی در جوامع بین‌المللی است.»

به گفته وی، این روز به‌واسطه روحیه دشمن‌‌شناسی و دشمن‌‌ستیزی ملت بصیر و هوشیار ما به روز تاریخیِ مهمی در تقویم کشور تبدیل شده است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل: سپاه پاسداران آرمان‌های نظام و اسلام ناب را تحقق بخشید

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل عنوان کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آرمان‌های نظام اسلامی و اسلام ناب محمدی(ص) را تحقق بخشید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، محمد عمرانی در دیدار با موسی سنچولی فرمانده جدید ناحیه مقاومت بسیج زابل که جمعی از کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابلحضور داشتند، گفت: «سپاه پاسداران در سایه معنویت و روحیه انقلابی جوانان مخلص و انقلابی توانست در کنار سایر نیروهای انقلابی نقش تعیین‌کننده‌ای را در انجام رسالت خطیر خود و مأموریت‌های محوله ایفا کند.»

امام جمعه زابل: پیاده‌روی اربعین فراخوان الهی برای مشخص‌کردن مسیر انسان‌هاست

امام جمعه زابل گفت: «مدیریت یک پیاده‌روی ۳۰ میلیون نفری که در آن از فرق مختلف اسلامی و ادیان الهی حضور دارند، مدیریتی ماورایی است.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، حجت‌الاسلام علی‌اکبر کیخا در محفل شعر محرم، دفاع مقدس و استکبارستیزی که ظهر امروز با حضور شاعران برجسته کشوری و استانی در سالن همایش شهید آیت‌الله سید محمد‌تقی حسینی طباطبایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل برگزار شد، اظهار کرد: «انقلاب اسلامی که بر اساس اصول عاشورایی و به رهبری حضرت امام خمینی‌(ره) شکل گرفت، پرچم توحید را در این کشور برافراشت.»

معاون نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی سیستان و بلوچستان: دانشگاه‌ها بیانیه گام دوم انقلاب را تبیین کنند

معاون نهاد نمایندگی ولی‌فقیه در دانشگاه آزاد اسلامی استان سیستان و بلوچستان گفت: «برای تبیین ابعاد مختلف بیانیه گام دوم انقلاب دانشگاه‌ها با تمام ظرفیت خود به میدان بیایند.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از زابل، حجت‌الاسلام محمد‌باقر حیدری‌نسب صبح امروز در جلسه هم‌اندیشی تبیین بیانیه گام دوم انقلاب که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی زابل برگزار شد، اظهار کرد: «هدف از برگزاری جلسات هم‌اندیشی استادان آماده کردن فکرها برای هم‌افزایی در راستای حل مشکلات کشور است.»

پیام تبریک ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

بار دیگر فصل «مهر» از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با سرانگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک، مشتاقانه بال خود را برای حضور سبز آنان گسترانید.
آغاز سال تحصیلی جدید و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به دانشجویان عزیز دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به ویژه دانشجویان جدید الورود، صمیمانه تبریک عرض نموده و برای همگان، دستیابی به مدارج عالی علمی، دینی و اخلاقی، تواًم با موفقیت، بهروزی و سعادت را از درگاه خداوند متعال مسئلت می نمایم.
دکتر محمد عمرانی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل