«ماه مبارک رمضان، ماه دوری از گناهان، ماه بندگی مبارک باد.»

حضرت امام صادق«علیه السلام»:
خواب روزه دار عبادت،خاموشی او تسبیح،عمل وی پذیرفته شده و دعای او مستجاب است.
حلول ماه مبارك رمضان، بهار قرآن، ماه عبادت هاي عاشقانه و نیایش هاي عارفانه و بندگی خالصانه مبارک باد.

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 22 بهمن

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل به مناسبت 22 بهمن
یوم الله 22بهمن، سالگرد پیروزی شکوه مند انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی (ره) فرصتی است بی بدیل که مردم غیرتمند ایران اسلامی بالاخص مردم همیشه در صحنه دارالولایه سیستان با آرمان‌های رهبر کبیر انقلاب و مواضع انقلابی مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و راه شهیدان بیعت مجدد نمایند.
امسال شهادت سردار سرافراز سپاه اسلام حاج قاسم سلیمانی و یارانش شور و حرکت خاصی به حضور میلیون‌ها ایرانی در راهپیمایی حماسی مردم در 22 بهمن خواهد بخشید و تقارن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی با چهلمین روز شهادت این سردار شهید مبارزه با استکبار را وارد فاز جدیدی خواهد کرد.
حضور حماسی مردم شهید پرور و شریف دارالولایه سیستان در مراسم 22 بهمن به منزله ی آمادگی برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخاب نمایندگان لایق انقلابی و خدوم به نظام و مردم خواهد بود.
ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل ضمن دعوت از آحاد مردم شریف دارالولایه سیستان برای شرکت در این راهپیمایی دشمن شکن آمادگی خود را برای حضور در سیل خروشان ملت در این راهپیمایی حماسی اعلام می کنیم.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل

یوم الله دهه مبارک فجر گرامی باد.

دهه فجر، خوش آمدی که با مقدمت، عطرآزادی به جای بوی باروت در فضای ‏میهن اسلامی‏مان پیچید. قفس‏ها شکسته شد و نفس‏ها از زندان سینه‏ ها رهایی یافت. دهه فجرمبارک
بهمن در طول زندگي و براي نسلهاي آينده بايد سرمشق همه قرارگيرد . امام خميني(ره)

ایام فاطمیه تسلیت باد

بر گلستان ولایت تاختن، غنچه را با لاله پرپر ساختن، غنچه زیر خار و خس افتاده بود، باغبان هم از نفس افتاده بود، کاش از قلبم به قبرش راه داشت، کاش زهرا هم زیارتگاه داشت.

ثبت نام بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل تا 18 بهمن ماه 98 تمدید شد.
علاقه مندان جهت ثبت نام می توانند به دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل مراجعه نمایند.

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.

اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی

اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی دارد نظرات، پیشنهادها، انتقادات و شکایات اعضای محترم هییت علمی، دانشجویان عزیز ، کارکنان گرامی و سایر مراجعان ارجمند را به صورت حضوری یا مکتوب دریافت تا به اطلاع مسءولین محترم دانشگاه برساند. آدرس؛ زاهدان- دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان شماره تلفن و فاکس:3346487 ایمیل : Bazresi@iauzabol.ac.ir اداره بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان