میلاد مظهر صبر و شکیبایی و تجسم عینی علم و عفاف حضرت زینب علیها السلام مبارک باد

بانوی بزرگ ایمان حضرت زینب (س) در سال پنجم هجری دیده به جهان گشود. او سومین فرزند ارجمند خاندان وحی و رسالت و دودمان پاک و بلندآوازه‏ی امامت بود.آنگاه که آن حضرت دیده به جهان گشود، نیای گرانقدرش پیامبر بزرگوار اسلام، نام او را «زینب» نهاد. واژه‏ی مقدس و جانبخشی که از «زین» و «اب» شکل گرفته است و به مفهوم زینت و آراستگی پدر می‏باشد.

این بانوی بزرگ، هم دارای زندگی درخشان و تاریخ سرشار از فضایل انسانی و ارزشهای اخلاقی است و هم همه‏ی مراحل زندگی الهام‏بخش و درس ‏آموزش با حوادث اندوهبار و درد و رنج آمیخته بود.حضرت زینببرای تو می نویسم، ای زینب! ای که فریاد با تو آغاز شد و بیداد با تو رسوا! ای آزاد اسیر! ای قامت سبز اعتراض! ای نهال بارور ایثار! ای جاری زلال متانت! ای آیه صراحت و عفت! ای آذرخش خشم! ای مظهر لطافت و رحمت! چگونه می توان تو را گفت، تو را نوشت. قلم در ابهامِ شناختت مانده است. انسان، در زیبایی کامل در تو متجلی است.

درگذشت خدمه، ملوانان و کارکنان کشتی نفتکش سانچی را خدمت رهبر انقلاب، ملت ایران و خانواده های داغ دیده این عزیزان تسلیت عرض میکنیم.

▪️شادی روحشان فاتحه و صلوات هدیه کنیم.

" روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل "

اطلاعیه مهم ستاد شاهد و ایثار گر دانشگاه آزاد اسلامی واحد زابل

دانشجویان محترم ذیل در اسرع وقت تا مورخ 3دی 96 جهت تکمیل فرم های مربوط به ستاد شاهد و ایثارگران واحد مراجعه نمایند.
1- رزمندگان دفاع مقدس (همسر و فرزندان) با حداکثر 6 ماه سابقه
2- جانبازان زیر 25 درصد (همسر و فرزندان)
3- آزادگان کمتر از 6 ماه سابقه (همسر و فرزندان)

ارتباط با دانشگاه

زابل،

دانشگاه آزاد اسلامی زابل

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.