روز «۱۳ آبان» چه اتفاقی افتاد؟

روز ۱۳ آبان یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که از تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه تا شهادت دانش‌آموزان توسط رژیم شاه را شامل می‌شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، با بررسی تاریخ انقلاب اسلامی، می‌توان به عوامل و ریشه‌های وقوع مهم‌ترین انقلاب قرن بیستم پی برد. انقلاب اسلامی برخلاف بسیاری از انقلاب‌های جهان ریشه در چندین عامل فرهنگی، سیاسی و دینی داشته و نشانه‌های اقتصادی در آن کمتر به چشم می‌خورد.

با مطالعه اتفاقات رخ داده در روز ۱۳ آبان می‌توان به بخش مهمی از دلایل تحقق و وقوع انقلاب اسلامی پی برد. روز ۱۳ آبان یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است که در سه دوره مختلف رخ داده و به همین دلیل این روز را در تاریخ کشور به عنوان روزی به یادماندنی به ثبت رسانده است.

تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در ۱۳ آبان ۱۳۴۳، واقعه کشتار جمعی دانش‌آموزان تهرانی در ۱۳ آبان ۱۳۵۷ که بعدها روز دانش‌آموز نام گرفت و در نهایت تسخیر لانه جاسوسی در ۱۳ آبان ۱۳۵۸ که امام خمینی(ره) از این اتفاقات به‌عنوان انقلاب دوم نام بردند؛ به‌عنوان سه حادثه مهم تاریخی مطرح در تقویم کشورمان ثبت شده است.

محفل شعر محرم،دفاع مقدس و استکبار ستیزی در واحد بین المللی زابل برگزار می شود

دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل با مشارکت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان زابل برگزار می کند
چهارمین محفل شعر محرم، دفاع مقدس و استکبار ستیزی

با سلام و تقدیم احترام
زبان شعر، معجون حیات بخشی است که طعم زیبایی بیان را به کام انسان می چشاند تا اورا مشتاق رسیدن به سرچشمه زیبایی ها نماید که به حق قرآن و عترت سرچشمه ای است که جان تشنه هر انسانی را سیراب می کند و بی شک شاعران متعهد و دین مدار، رسولان و پیام آوران خداوند در قلمرو زبان فارسی هستند تا با تراوش روح خلاق و تکاپوی دست توانای خود در حفظ و تعالی این دوبال عروج انسانیت به عالم معنا رسالت خویش را به انجام برسانند .
اکنون که دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل برای چهارمین بار افتخار برگزاری محفل شعر محرم، دفاع مقدس و استکبار ستیزی به مناسبت اربعین حسینی را دارد. از جنابعالی دعوت می شود تا با تشریف فرمایی خود زینت بخش محفل ما بوده و درانجام این رسالت بزرگ موجبات دلگرمی و تشویق اصحاب فرهنگ و ادب را فراهم سازید.
زمان و مکان برگزاری: چهارشنبه مورخ 24 مهرماه 98 ساعت 12 سالن همایش دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین المللی زابل

هفته دفاع مقدس گرامی باد

آخرین مهلت انتخاب واحد 21 شهریور 98 می باشد و قابل تمدید نیست

21 شهریور 98 آخرین مهلت انتخاب واحد می باشد و قابل تمدید نیست
23 شهریور 98 شروع کلاس ها
6 تا 11 مهر ماه 98 حذف و اضافه

فرا رسیدن ایام سوگواری و شهادت حضرت سید الشهدا اباعبدالله الحسین (ع) تسلیت باد

فید خبری پورتال

فید اخبار و بخش‌های پورتال

برای مشاهده اخبار و اطلاعیه های پورتال از طریق خبرخوان‌ها از لینکهای ذیل بهره مند شوید.

اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی

اداره بازرسی و رسیدگی به شکایات دانشگاه آزاد اسلامی آمادگی دارد نظرات، پیشنهادها، انتقادات و شکایات اعضای محترم هییت علمی، دانشجویان عزیز ، کارکنان گرامی و سایر مراجعان ارجمند را به صورت حضوری یا مکتوب دریافت تا به اطلاع مسءولین محترم دانشگاه برساند. آدرس؛ زاهدان- دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان شماره تلفن و فاکس:3346487 ایمیل : Bazresi@iauzabol.ac.ir اداره بازرسی دانشگاه آزاد اسلامی استان